Próbáld ki Cseresznyés Krémmézünket!

Egyszeri lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy tét nélkül megkóstolhasd cseresznyés krémmézünket. Fantasztikus ízvilág, egyedi krémes állag. Csodálatos édesség, ami kiválthatja az egészségtelen édességeket. Segítséget nyújt abban, hogy gyermeked is több mézet fogyasszon és új dimenzióba emeli a házi sütemények ízeit is.
Mi az első üveget ingyen adjuk neked, egyedül az 1500 Forintos postaköltséget kell állnod.

Pár szó a cseresznyés krémmézről.

Minőségi magyar mézből

Minden mézünk, hazai virágok nektárából származik. Tapasztalatunk segítségével pontosan tudjuk mire kell odafigyelni, hogy a lehető legjobb terméket tegyük az asztalodra.

közvetlenül a termelőtől

Mézeinket, családi méhészetünkben állítják elő a méhecskék. Mi pedig gondos odafigyeléssel helyezzük üvegbe.

íz garanciával

Hiszünk a termékeinkben. Ha az ön által rendelt méz nem ízlett, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és visszafizetjük a pénzét.

Talán tudod, Japánban a cseresznye virágzás különleges jelentőséggel bír. Az ő kultúrájukban ez az élet ünneplése és az elmúlásra való emlékezés. Amiből ez a csodálatos gyümölcs születik.

Nekem méhészként egészen mást jelent. Gyakran ülök ki a méhesben lévő hatalmas cseresznyefa alá és nézem a szorgos kis méheimet, ahogy a tavasz első virágairól gyűjtik az erőt. Innen jött az ötlet, bele kéne csempészni a cseresznye csodás ízvilágát, a méz selymes ízébe.

Mire használhatnád?

–Egy fantasztikus reggeli, süti élmény egy szelet kenyérre.
–Nyár élmény bármikor, tökéletes turmix.
-Új dimenzióba kerül tőle a gyümölcs saláta.
-A régi sütemény receptek teljesen megújulnak tőle.
-Ha unjátok a mézet.
-Ha a gyermek nem szereti a mézet.
-Fontos hogy egészségesen élj és helyi élelmiszereket fogyassz.

A munkahelyeden

Praktikus 250grammos kiszerelése miatt, könnyen magaddal viheted a munkahelyedre, ahol egészséges nassolásra ad lehetőséget. Mennyivel jobb érzés, hogy nem egy tábla csokit falatozott el az ember. Vigyázat, ez is hízlal, csak egészséges.

Otthon

Tarts a konyhádban pár üveggel belőle, így bármikor megízesítheted vele családod reggelijét és különböző süteményeket. Próbáld ki receptkönyvünkben található ötleteket, és zsebeld be a gyerekek hálás puszijait.

A cseresznyés krémmézünkről mondták:

“Veszélyesen finom! Az üveget kinyitottuk, és fél óra alatt teljesen elfogyott. A következőt a gyerekeim elől dugdosva, a wc-n ülve ettem meg. Mi történt velem?”
Erika

Szóval, a krém méz…

A mézek kristályosodnak és ez természetes folyamat, ezt már talán olvashattad ezen az oldalon. A krém-mézet a kristályosodásra hamar hajlamos mézfajták ( a mi esetünkben a vegyes virágméz) hűtve keverése során hozzuk létre. Ez a hűtve keverés, szétgyúrja a kemény kristályokat, így az állaga elnyeri ezt a fantasztikus lágyságot.

Mi egy lépéssel tovább mentünk, és minőségi cseresznye pasztát adunk hozzá. épp csak egy csipetnyit, hogy megbolondítsa a természet, fantasztikus ajándékát.

A méz napi fogyasztása, rengeteg előnnyel jár

Tisztább bőr

A méz kiváló antioxidáns és antibakteriális hatása miatt jelentősen javítja a bőröd állapotát is.

Segít a fogyókúrában

A méz felgyorsítja az anyagcserédet, ami létfontosságú a fogyókúrához.

Erősebb szív

Az antioxidánsok megakadályozzák az artériák szűkülését.  Egy pohár víz egy pár kanál mézzel elegendő ahhoz, hogy ezt megakadályozza.

Egészségesebb gyomor

Miközben áthalad a gyomron, a méz elpusztítja a baktériumokat, és begyógyítja az apró sebeket a nyálkahártyán.

Jobb memória

Helyreállítja az idegsejtek védekező rendszerét, következésképpen javítja a memóriát is.

Mélyebb alvás

A méz szerotonint szabadít fel. Ez pedig tovább alakul melatoninná, ami a minőségi alvást elősegítő hormon.

Nyugodt idegállapot

 A benne található szőlőcukor létfontosságú a neuronok működéséhez.

Alacsonyabb koleszterin

A mézben egyáltalán nincs koleszterin. Sőt, az alkotóelemei és a benne lévő vitaminok hozzájárulnak a koleszterinszint csökkenéséhez.

Meghallgatna más véleményt is?

Háziorvosunk Dr. Horváth László szerint szerint:

Praxisom során, számos olyan betegségtípussal találkoztam, ami megelőzhető lett volna egy kis odafigyeléssel, életmódbeli változással. A modern gyógyászat sajnos kevés hangsúlyt fektet a megelőzésre. Sokkal inkább a gyógyszerekre alapozzuk a kezeléseket. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert könnyen hozzáférhetünk olyan természetes anyagokhoz mint a méz. A családom évek óta a Szokoly Méhészet termékeit fogyasztja, megbízható termelők és igazi szakértői a mézeknek. Csak ajánlani tudom!